Sound Touch


At det er enkelt er nøkkelen for en vellykket app for barn. For de yngste kan selv det å sveipe være litt vanskelig. Sound Touch virker bare med å tappe, og gjør det kjempelett å navigere for små fingre.

Denne appen åpner direkte til spillet, uten en hovedmeny. Den brytes inn i 6 kategorier som vises nederst på skjermen som bilder – dyr, villdyr, ville fugler, kjøretøy, musikkinstrumenter og husholdningsartikler. Det er 12 gjenstander på hver side som vises som klare, søte tegneseriefigurer. Trom på en gjenstand og et ordentlig bilde av gjenstanden spretter åpent, ledsaget av den lyden den lager. Trom igjen hvor som helst, og bildet forsvinner.

Ved å leke deg litt med appen vil du oppdage noe som er enda kulere – hver gjenstand har ikke bare én, men 5 bilder med lyd! Det at noe nytt kommer opp hver gang en tapper er en fin måte å holde ungenes oppmerksomhet på. Bildene er flotte og det er også lydkvaliteten av opptakene.

Delen med musikkinstrumenter inneholder kjente klassiske musikkstykker – barna kan tappe på et piano eller trompet og høre 5 uilke stykker. Å tappe på tromma viser dem et trommebatteri, bongos, slagtrommer, en pauke og en tamburin. Men skip og brannbiler, sauer og apekatter, trekkspill og munnspill tar det nok en stund før de små blir leie av dette spillet!
Last ned gratisversjonen av Sound Touch:

Sound Touch Lite - Fun Games
Sound Touch Lite - Fun Games
Developer:
Price: Free+

Kjøp fullversjonen av Sound Touch:

Sound Touch
Sound Touch
Price: kr 59,00
Sound Touch
Sound Touch
Developer:
Price: 269,00 kr

Bilde fra SoundTouch:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.