Hoopa City


Planlegg og bygg i Hoopa City! Kombiner forskjellige materialer for å bygge veier, hus og mye, mye mer med din favorittflodhest fra Dr. Panda-spillene! Kan du finne den hemmelige kombinasjonen for hver bygning?
La fantasien løpe fritt, og bygg en en landsby, by eller til og med en storby slik du selv vil ha den i Hoopa City ! Bruk forskjellige materialer, og sett dem sammen for å lage alle typer bygninger! Fyll landskapet med butikker, veier, skoler og selv fornøyelsesparker eller arenaer! Hver bygning krever en spesiell kombinasjon av materialer, så ikke vær redd for å eksperimentere! Enten du vil bygge et handleparadis, et feriested ved stranden eller en stille by i skogen, kan du gjøre dette med Hoopa i Hoopa City!

Hoopa City er laget med barn i tankene, men alle kan bygge og ha det moro – uansett alder!

Hovedfunksjoner:

– Bygg din egen by – slik du vil ha den!
– Lek og eksperimenter med syv byggematerialer som vann, elektrisitet og murstein!
– Oppdag alle de forskjellige bygningene!
– Kan nå lagre flere byer! Hvis du vil bygge en ny by er det bare å gå tilbake til startskjermen! Dine byer vil bli lagret automatisk slik at du kan begynne på igjen akkurat der du sluttet.
– Bygningsordliste & guide – Hoopas håndbok vil holde rede på hvor mange bygninger du har oppdaget, og vil huske hvordan de ble laget! Hvis du vil bygge en bygning på nytt er det bare å sjekke boken i høyre hjørne øverst på skjermen og se! Den vil også vise deg hvor mange bygninger du har igjen å oppdage.
– Lag din egen lek! Ingen tidsbegrensninger eller strenge regler!
– Ingen in-app-kjøp eller tredjeparts annonser.
Kjøp  Hoopa City:

Hoopa City
Hoopa City
Developer: Dr. Panda
Price: kr 33,00
Hoopa City
Hoopa City
Developer:
Price: 44,00 kr

Bilder fra Hoopa City:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.