LumiKids Park


Velkommen til den prisvinnende LumiKids Park, hvor barn kan ha det morsomt med enkle og intuitive aktiviteter! Barna vil elske å utforske denne interaktive parken fylt med overraskelser designet for å få dem til å le og holde dem utfordret.

LumiKids Park er den første appen i den nye tidlig barndoms-serien, LumiKids by Lumosity. LumiKids-serien er ikke påtenkt å være hjernetrening for barn, men i stedet et digitalt lekerom hvor barna kan utforske konsepter gjennom intuitive og selvtilpassende aktiviteter. Vårt team har samarbeidet med forskere for å lære mer om innvirkningen disse digitale aktivitetene har på barn, men har enda ikke fullført noen rapport. Produktet vil fortsette å utvikles mens teamet lærer fra resultatet av disse studiene.

Vårt team er formet, ikke bare av innspill fra eksperter, men også innspill fra mange barn selv!

Barn leker, foreldre lærer:

  • Intuitivt nok for barn til å bruke selv, og setter barna i kontroll uten tekst- eller taleinstruksjoner.
  • Tilpasser seg hvert barns evner, og holder barna utfordret og engasjert uten føler nederlag.
  • Som forelder, får du innsikt i barnets LumiKids-lek og får tips om hvordan du kan fortsette å øve på disse ferdighetene med ditt barn.

Intuitiv og selvtilpassende lek:

  • SORTERING: Sorter små vanndyr som vrir seg i sine riktige vanndammer, basert på farge, form og størrelse, ved å bruke kognitiv fleksibilitet når sorteringsreglene til tider skifter.
  • VISUELL-MOTORISK KOORDINASJON: Under matingen av de flyvende «nom nom»-dyrene, kombiner bruken av flere visuell-motoriske koordinasjonsevner.
  • OPPMERKSOMHET: Mens barnet leker gjemsel, holder det orden på flere urolige dyr som gjemmer seg for å finne dem – noe som krever en spesiell type oppmerksomhet kalt delt oppmerksomhet.

Hjertet til LumiKids

Det er fremdeles mye å lære om innvirkningen av digitale medier på små barn, og vi håper å forme dette forskningsfeltet ved å jobbe sammen med de lyseste hodene i barnepsykologien, utviklingsnevrovitenskap, tidlig barndomsutdannelse og digitale medier. LumiKids tar sikte på å være en pioneer i forskning som gjør fremskritt i studiene av utvikling av barn, og styrken i digital lek.

Tilgjengelig på engelsk, fransk, tysk, spansk og japansk.
Last ned LumiKids Park:

The app was not found in the store. 🙁
The app was not found in the store. 🙁

Bilder fra LumiKids Park:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.