Mummitrollet – Let og finn


I denne spennende interaktive bildeboken, Mummitrollet – Let og finn, skal du hjelpe Mummitrollet med å finne alle tingene vennene hans har mistet, mens han vandrer gjennom Mummidalen. Se hva Snusmumrikken, Lille My og Snorkfrøken mangler, og se om du kan finne det de har mistet. Roter, berør og dra over på skjermen og oppdag fabelaktige animasjoner gjemt på hver side. Du kan enten få lest opp historien eller lese den for barna dine selv.

• originalillustrasjoner og fortelling av Sami og Riina Kaarla
• spennende animasjoner og morsomme lydeffekter
• underholdende interaksjoner på hver side
• gjendiktet og innlest av Trond Brænne

Denne interaktive bildeboken er produsert i samarbeid med Spinfy, Moomin Characters og WSOY og CAPPELEN DAMM AS.

Applikasjonen er ikke kompatibel med iPhone 3GS og iPod.

Spinfy er en interaktiv eventyrbokprodusent og mobilspillutvikler. Deres produksjonsmotor gjør historiene levende gjennom overbevisende og interaktive animasjoner som du selv kan styre. Dette gir deg og din familie en mer fascinerende leseopplevelse av gamle klassikere og helt nye barnebøker.

Kjøp Mummitrollet – Let og finn:

The app was not found in the store. 🙁

Bilder fra Mummitrollet – Let og finn:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.