Thinkrolls


Barna vil ha det kjempemorsomt med å navigere sine Thinkrolls gjennom en serie med hindere i lyse og flotte mønstrede labyrinter. Hvert kapittel introduserer et nytt objekt med unike fysiske egenskaper som barna vil oppdage gjennom å trykke på skjermen. Små spillere treffer på og må benytte ting som kraft, akselerasjon, oppdrift, varme, elastisitet og tyngdekraft til sin fordel, for å få sine Thinkrolls dit de skal.

Thinkrolls har alle fengslende egenskaper fra populære plattform- og puzzle-spill, men har også en stor mengde pedagogisk innhold. Det appellerer til barns naturlige nysgjerrighet og utfordrer dem med spill som fremmer kreativitet og utenfor-boksen-tenkning. De 104 enkle og 103 vanskeligere nivåene vil gradvis bygge på tidligere nivåer for å styrke observasjon, resonnement, problemløsning, romfølelse og hukommelse.

Det er ingen feiling i Thinkrolls. Etter hvert som barna prøver forskjellige kombinasjoner for å gå videre i labyrinten, vil de intuitivt lære gjennom prøv- og feil-metoden hva som virker. Det er også et sterkt element av utøvende funksjon. Barna må planlegge sine valg på forhånd, og bruke presis timing og hukommelsen for å gjenforene sine Thinkroll-kompiser. Foreldre kan tilnærmet se tannhjulene spille i barnas hoder, mens de spiller.

Kapitler

Småkaker – Barna blir vant til finmotorikk-ferdighetene som kreves for å navigere i labyrintene mens de tygger småkaker for å rydde stiene.

Kasser – Alle barn som har dyttet en krakk opp til kjøkkenbenken for å nå kakeboksen vil skjønne hva som må gjøres med kassene.

Ballong – Oppdrift blandets I miksen når barna popper ballonger på pigger.

Stein – Barna får et krasjkurs i newtonsk fysikk, mens de oppdager at å slippe tunge kampesteiner vil lage nok kraft til å ødelegge den sprekkete bakken.

Gele – Hopping på senga er ikke nødvendig når det er sprettende gele tilgjengelig for å sende Thinkroll-et ut av daler og opp til topper.

Ild – Den sprakende lyden av flamer vil varsle barna om den brennende faren som snart kommer, men iskubber slukker brannen.

Heis – Høydepunktet av alt barna har lært og prosessert hittil, lar dem koordinere alle elementer mens de synkroniserer bevegelsene av to forskjellige heiser.

Bonus – Alt i aksjon! Kombiner alle elementene og kreftene I en enda mer utfordrende serie oppgaver.

Inneholder

  • 207 utfordrende nivåer med hjernetrenende
  • Enkel modus for barn mellom 3 og 4 år. Vanskeligere modus for barn mellom 5 og 8 år
  • Eksperimenter med tyngdekraft, varme, oppdrift, fart, frikskjon, elastisitet og mer
  • Forbedre logikk, romfølelse, problemløsning, hukommelse, observajson og mer
  • Hold orden på fremdriften for opptil 6 spillerprofiler
  • 22 hysteriske supersmarte karakterer å spille med.
  • Flott design og vakre kunstverk
  • Originalt lydspor og lyddesign
  • Språknøytralt gameplay
  • Ingen reklame eller kjøp i appen.
Kjøp Thinkrolls:

Thinkrolls - Logic Puzzles
Thinkrolls - Logic Puzzles
Developer: Avokiddo
Price: kr 38,00
Thinkrolls
Thinkrolls
Developer:
Price: 44,00 kr

Bilder fra Thinkrolls:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.