Hoopa City

Hoopa City
Hoopa City
Developer: Unknown
Price: kr 33,00
‎Hoopa City
‎Hoopa City
Developer: Dr. Panda Ltd
Price: 44,00 kr
  • ‎Hoopa City Screenshot
  • ‎Hoopa City Screenshot
  • ‎Hoopa City Screenshot
  • ‎Hoopa City Screenshot
  • ‎Hoopa City Screenshot
  • ‎Hoopa City Screenshot

Planlegg og bygg i Hoopa City! Kombiner forskjellige materialer for å bygge veier, hus og mye, mye mer med din favorittflodhest fra Dr. Panda spillene! Kan du finne den hemmelige kombinasjonen for hver bygning? 

La fantasien løpe fritt, og bygg en en landsby, by eller til og med en storby slik du selv vil ha den i Hoopa City ! Bruk forskjellige materialer, og sett dem sammen for å lage alle typer bygninger! Fyll landskapet med butikker, veier, skoler og selv fornøyelsesparker eller arenaer! Hver bygning krever en spesiell kombinasjon av materialer, så ikke vær redd for å eksperimentere! Enten du vil bygge et handleparadis, et feriested ved stranden eller en stille by i skogen, kan du gjøre dette med Hoopa i Hoopa City! 

Hoopa City er laget med barn i tankene, men alle kan bygge og ha det moro – uansett alder! 

Hovedfunksjoner: 

– Bygg din egen by – slik du vil ha den!
– Lek og eksperimenter med syv byggematerialer som vann, elektrisitet og murstein!
– Oppdag alle de forskjellige bygningene!
– Kan nå lagre flere byer! Hvis du vil bygge en ny by er det bare å gå tilbake til startskjermen! Dine byer vil bli lagret automatisk slik at du kan begynne på igjen akkurat der du sluttet.
– Bygningsordliste & guide – Hoopas håndbok vil holde rede på hvor mange bygninger du har oppdaget, og vil huske hvordan de ble laget! Hvis du vil bygge en bygning på nytt er det bare å sjekke boken i høyre hjørne øverst på skjermen og se! Den vil også vise deg hvor mange bygninger du har igjen å oppdage. 
– Lag din egen lek! Ingen tidsbegrensninger eller strenge regler!
– Ingen in-app-kjøp eller tredjeparts annonser.

Personvern 

Som en designer av barnespill forstår vi hvor viktig god sikkerhet er i en moderne, digitalisert verden. Du kan lese hele vårt personvernsreglement på: http://www.drpanda.com/privacy 

Om Dr. Panda

Dr. Panda er en utvikler av spill for barn. Vi utvikler spill som er lærerike for barna, hvor de lærer med om vår verden. Alle spillene våre er trygge og inneholder ikke upassende innhold, kjøp i spillet eller annonser fra tredjepart.