Lek ABC, Albert Åberg

Lek ABC, Albert Åberg
Lek ABC, Albert Åberg
Developer: Unknown
Price: Free
‎Play ABC, Alfie Atkins
‎Play ABC, Alfie Atkins
Developer: Gro Play
Price: Free+
  • ‎Play ABC, Alfie Atkins Screenshot
  • ‎Play ABC, Alfie Atkins Screenshot
  • ‎Play ABC, Alfie Atkins Screenshot
  • ‎Play ABC, Alfie Atkins Screenshot
  • ‎Play ABC, Alfie Atkins Screenshot
  • ‎Play ABC, Alfie Atkins Screenshot
  • ‎Play ABC, Alfie Atkins Screenshot
  • ‎Play ABC, Alfie Atkins Screenshot
  • ‎Play ABC, Alfie Atkins Screenshot
  • ‎Play ABC, Alfie Atkins Screenshot

Lek med bokstaver, lyder og ord sammen med Albert Åberg. Barn elsker å lære nye ting gjennom lek. Denne appen – Lek ABC, Albert Åberg – stimulerer barns språklæringsferdigheter ved å knytte bokstavenes funksjon og formål sammen på en eksperimental og leken måte.

Albert har noen spesielle apparater på rommet sitt: en bokstavfølger, en ordmaskin og et dukketeater. Med bokstavfølgeren får barna lære seg utseendet og lydene til alle bokstavene, og de trener opp motorikken og muskelminnet ved å tegne og følge bokstaver på skjermen. Med Alberts hjemmelagde ordmaskin får barna stave nye ord med fonemer og bokstavråd. Alle nye ord sendes til dukketeateret, der barna får bruke kreativiteten og fantasien for å fortelle utrolige historier. Disse lekene har konkrete resultater for bedre motivasjon og hjelper barn å utvikle språkferdighetene i sitt eget tempo.

Lek ABC, Albert Åberg er utviklet av språklærere og spilldesignere. Det ble laget og testet i samarbeid med lærere og elever på skoler i Finland og Sverige. Appen er utviklet basert på barns behov, og har ingen poeng, tidsgrenser eller andre elementer som kan føre til feiling eller stress. Barn vil leke og lære med appen på sine egne premisser og i eget tempo, i barnehagen, på skolen eller hjemme.

Lek og lær:
• bokstavenes lyder, fonemer og navn
• hvordan man følger bokstaver
• hvordan man staver rundt 100 ord
• hvordan man leser enkle ord
• store og små bokstaver
• forbedret finmotorikk og øye-hånd-koordinering
• grunnleggende leseferdigheter
• kreativ historiefortelling

Appen er tilgjengelig på 6 ulike språk, og i fullversjonen kan man opprette egne profiler for flere barn.