Tella

Tella
Tella
Developer: Unknown
Price: Free
‎Tella
‎Tella
Price: Free
  • ‎Tella Screenshot
  • ‎Tella Screenshot
  • ‎Tella Screenshot
  • ‎Tella Screenshot
  • ‎Tella Screenshot

TELLA – MATEMATIKKSPILLET FOR DE MINSTE

Lek med tall og morsomme figurer og lær matematikk! Den glade, gule fuglen forteller deg hva du skal gjøre. Hvert av eggene hennes inneholder et sett med aktiviteter. Klarer du mange nok, får du adgang til det fargerike ekstraspillet!

TELLA er et pedagogisk spill for nettbrett der barn kan lære enkel matematikk gjennom å leke og prøve seg fram. Det er beregnet på aldersgruppen 5 – 8 år, men passer også for dem som er yngre eller eldre.

Spillet består av mange moduler (enkeltspill) med oppgaver som løses i oppsatt rekkefølge. En voksen kan enkelt tilpasse innholdet ved å begrense hvilke moduler barnet får adgang til. Slik kan den enkelte spilleren få oppgaver og utfordringer som passer for han eller henne. Antallet moduler kan utvides etter hvert som barnet utvikler seg og lærer.

TELLA fungerer like godt i undervisning som til hjemmebruk. Det er laget av pedagoger og støttet av det norske Utdanningsdirektoratet. Språkversjoner: norsk (nynorsk/bokmål), spansk og engelsk.

Finn brukerveiledning for lærere og foreldre på nettstedet http://www.tella123.org/

TELLA er utviklet i et samarbeid mellom
Høgskolen i Bergen (Senter for nye medier), Norge
Statped Vest, Norge
Universitat Politècnica de Valencia, Campus d’Alcoi , Spania